Jooga ja retkeily

Jooga

Jooga on ikivanha menetelmä, jonka avulla voimme harjoittaa ja hoitaa ruumista, hengitystä ja mieltä ehyeksi kokonaisuudeksi. Joogaperinne näkee ihmisen fyysisenä, psyykkisenä, henkisenä ja sosiaalisena olentona ja harjoitusten tarkoituksena on kehittää näitä kaikkia neljää kokonaisvaltaisesti.

Opetan kokonaisvaltaista SJL-joogaa (Suomen Joogaliiton joogaa), jota voisi kuvata myös hatha-raja-joogaksi. Joogaharjoituksessa käytämme apuna oman vapaana kulkevan hengityksemme tarkkailua. Rauhallisesti ja tietoisesti tehtävät liikkeet ja venytykset parantavat ryhtiämme ja hengityksen laatua, näin koko elimistömme toiminta uudistuu ja parantuu.

Ohjaan joogaa Jyväskylän kansalaisopistolla sekä Suomen Joogaopistolla, jossa on tarjolla paljon joogakursseja eri teemoilla ja myös joogaopettajakoulutusta. Katso kurssikalenteria Joogaliiton sivuilta www.joogaliitto.fi

Kurssit

Järjestän jooga- ja retkeilykursseja Lapissa ja myös muualla Suomessa. Nämä kurssit koostuvat päivittäisistä joogaharjoituksista sekä koko- tai puolenpäivän retkistä lähimaastoihin. Majoitus on aina sisätiloissa.

Kesän 2022 Jooga/retkeilykurssi Hossassa 8.8.-12.8. teemalla JOUSTAVUUS.

Majapaikkana Jatkonsalmen kämppä, jossa majoittuminen 1 tai 2 hlö/huone, rantasauna ja hyvä uimaranta. Retkeilymaastona Hossan kansallispuiston monipuoliset upeat maastot ja maisemat, Julma Ölkky, muinaiset kalliomaalaukset ja toisaalla helppokulkuiset kangasmaastot! Ohjelmaan kuuluu joka päivä yksi pitkä joogaharjoitus, reipasta retkeilyä, jonka lomassa retkilounas. Päivällinen Miran laittamaa herkullista kasvis-/kalaruokaa. Illalla rentoutusta äänimaljoilla, joogalla tai ohjatulla meditaatiolla.

Kurssihinta: 530 € sis. majoituksen, täysihoidon ja ohjelman, yhden hengen huoneessa 570 € . Mukaan sopii 9 kurssilaista, kurssi toteutuu 7:lla henkilöllä.

Ilmoittautumiset Minnalle 15.3.-22 mennessä (niin kauan kuin paikkoja riittää): lahdenmi(at)gmail.com tai p.040 535 3927  Ilmoittautuneille lähetän tarkemman ohjelman ja maksutiedot.