Jooga ja retkeily

Jooga

Jooga on ikivanha menetelmä, jonka avulla voimme harjoittaa ja hoitaa ruumista, hengitystä ja mieltä ehyeksi kokonaisuudeksi. Joogaperinne näkee ihmisen fyysisenä, psyykkisenä, henkisenä ja sosiaalisena olentona ja harjoitusten tarkoituksena on kehittää näitä kaikkia neljää kokonaisvaltaisesti.

Opetan kokonaisvaltaista SJL-joogaa (Suomen Joogaliiton joogaa), jota voisi kuvata myös hatha-raja-joogaksi. Joogaharjoituksessa käytämme apuna oman vapaana kulkevan hengityksemme tarkkailua. Rauhallisesti ja tietoisesti tehtävät liikkeet ja venytykset parantavat ryhtiämme ja hengityksen laatua, näin koko elimistömme toiminta uudistuu ja parantuu.

Ohjaan joogaa Jyväskylän kansalaisopistolla sekä Suomen Joogaopistolla, jossa on tarjolla paljon joogakursseja eri teemoilla ja myös joogaopettajakoulutusta. Katso kurssikalenteria Joogaliiton sivuilta www.joogaliitto.fi

Kurssit

Järjestän jooga- ja retkeilykursseja Lapissa, jatkossa mahdollisesti myös muualla Suomessa. Nämä kurssit koostuvat päivittäisistä kahdesta joogaharjoituksesta sekä koko- tai puolenpäivän retkistä lähimaastoihin. Majoitus on aina sisätiloissa.

Kesän 2021 Jooga/retkeilykurssi Hossassa 28.6.-2.7. Majapaikkana Jatkonsalmen kämppä ja retkeilymaastona Hossan kansallispuiston upeat maisemat! Lisätietoa kurssista vuoden lopulla. Mukaan sopii 10 kurssilaista.