Iloa, valoa ja uudistavaa energiaa.

 

 
 

ETUSIVU

ESITTELY

HOIDOT
Intialainen päähieronta
Intuitiivinen energiahoito

KURSSIT
Jooga
Ulkoilu- ja joogakurssi

TAIDE

YHTEYSTIEDOT

 


Jooga

 

Kuvaus
Jooga on ikivanha menetelmä, jonka avulla voimme harjoittaa ja hoitaa ruumista, hengitystä ja mieltä ehyeksi kokonaisuudeksi. Joogaperinne näkee ihmisen fyysisenä, psyykkisenä, henkisenä ja sosiaalisena olentona ja harjoitusten tarkoituksena on kehittää näitä kaikkia neljää kokonaisvaltaisesti.

Hathajoogan keskeisin keino on kehon harjoitus. Kehomme kerää muistiin kaiken kokemamme - myös stressin sekä mielestä ja tunteista aiheutuvat jännitykset. Niinpä kehon harjoitusten avulla voimme myös vapautua jännityksistä ja oppia tuntemaan itseämme paremmin, oivaltaa ja vapautua mekaanisista reagointitavoistamme.

Joogaharjoituksessa käytämme apuna oman vapaana kulkevan hengityksen tarkkailua. Rauhallisesti ja tietoisesti tehtävät liikkeet ja venytykset parantavat hengityksen laatua, myös tätä kautta koko elimistömme toiminta uudistuu ja parantuu. Jooga tuo kehoomme, hengitykseemme ja mieleemme joustavuutta ja lujuutta, jolloin jokapäiväisen elämämme haasteiden kohtaaminen helpottuu. Näemme selkeämmin, mitä meidän tulee kulloinkin tehdä.

Opetan joogaa myös Suomen Joogaopistolla, jossa on tarjolla paljon joogakursseja eri teemoilla. Katso kurssikalenteria Joogaliiton sivuilta www.joogaliitto.fi >

Sisältö
Kahden tunnin (2 t) esittelykerta sisältää pienen alustuksen ja noin 60-90 minuutin (1-1,5 t) joogaharjoituksen. Ryhmä voi olla 2-6 henkilöä. Voit tulla tutustumaan joogaan ystävien tai työkavereiden kanssa.

Voit varata yhden esittelykerran, tai tulla uudistamaan ja syventämään kokemusta varaamalla kaksi tai kolme kertaa.

Hinnat
1 tutustumiskerta: 100 € / ryhmä (2 t, 2-6 hlöä)
• 2 joogatapaamista: 160 € / ryhmä (1-1,5 t/krt, 2-6 hlöä)
• 3 joogatapaamista: 210 € / ryhmä (1-1,5 t/krt, 2-6 hlöä)

Ajanvaraus
+358 (0)40 535 3927
• arkisin klo 8.30-9.30
• muina aikoina tekstiviestillä

Joogatila
Ailakinkatu 15, 40100 Jyväskylä, katso kartta >

 
 
    Aamunvalo, Minna Lahdenperä
+358 (0)40 535 3927 | lahdenmi(at)gmail.com | Hoito- ja joogatila: Ailakinkatu 15 B, Jyväskylä
https://www.facebook.com/images/fb_icon_325x325.png